Kepie

vraag toestemming voor copieƫren foto's en informatie

Blog

Uniform van de Artillerie

Posted by kepie on February 11, 2010 at 6:04 PM

Hierbij een tuniek van een eerste Luitenant van de artillerie 1938. Het tuniek is voorzien van een giberne, een ceremonieele patroontas. De sabel is  is niet aanwezig. Op de pagina "Het verhaal achtyer de kepie" Zal in de toekomst een uitleg worden gegeven over dit tuniek van het geklede tenue. Hierbij dank aan de medeverzamelaar J.H voor de giberne. Het is een grote aanwinst voor mijn collectie. 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply Monica
3:30 PM on December 27, 2013 
Ik heb dezelfde ceintuur in mijn bezit (kettinkjes zijn niet gebroken) en vraag me af of u daar interesse in heeft en zo ja, wat u daarvoor zou willen bieden.
ik hoor graag van u.
Vriendelijke groet,
Monica